Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация

Уикенд ООД

Национален телефон0700 14256 Меню

База

База УИКЕНД ООД

"УИКЕНД" ООД разполага със собствен специализиран транспорт, оборудван с хладилна и климатична инсталация, което е основа на доброто съхранение на стоката и предлагането й в добър търговски вид.

Продажби на стоки се осъществяват и на принципа на екс-ван, като бусовете обособени като отделни складове са снабдени с мобилни терминали, с помощта на които се осъществяват продажби и се следят наличности, срокове на годност и партиди. Тази иновация е особенно полезна, тъй като продажбите се нанасят автоматично в складовия софтуер, което спомага за по-бързата и резултатна работа на служителите във фирмата.

Дружеството разполага със собствена материално-техническа база. Складовата част е разделена на два етажа. Голяма част от първия е зает от плюсови и миносови хладилни камери, съответстващи на изискванията на Българска агенция по безопасност на храните /БАБХ/.

Голям процент от реализацията на продуктите се извършва от самия склад, както и на принципа заявка-доставка, като поръчките се събират ежедневно по телефон или в обекта на клиента.